Se efter din fasad genom att boka fasadtvätt

Underhåll fasaden med tvätt

Vi på JM Support tvättar både högt och lågt

 
Företag
Bostadsrättsförening 
Bostadsbolag 

Fasadtvätt med eller utan högtryck

Ta hand om fastighetens ansikte utåt med professionell fasadtvätt till fast pris. Bortsett från det estetiska värdet i en ren och snygg husfasad kan alger, smuts och mossa dessutom förkorta livslängden på ytskiktet. 

Spill inte tid och energi på att försöka tvätta huset med mögeltvätt och liknande produkter som inte fungerar. Låt oss istället utföra ett ordentligt, säkert och förebyggande arbete.

Vårt arbetsområde för denna tjänst är hela Blekinge och Skåne.

Boka kostnadsfritt hembesök för offert


Fasadtvätt med ultrarent vatten

Att rengöra fasaden med ultrarent vatten kommer med flera fördelar. Till att börja med är det ett miljövänligt alternativ och varken växter eller djur riskerar att ta skada. Inga kemikalier används utan enbart det ultrarena vattnet. Ultrarent vatten kommer till genom filtrering där det avjoniseras och blir då helt fritt från salt, kalk, mineraler och metaller. Resultatet blir ett vatten med helt andra egenskaper än när vatten tappas direkt från kranen.

En fasadtvätt som är helt miljövänlig men ändå ger en ren fasad. Det löser effektivt upp alger, sot, salter och fett. Vattnet kommer att motverka påväxter under lång tid då det naturligt fungerar som ett anti alg- och mögelmedel. Algceller blir nämligen lurade av att vattnet inte innehåller något salt och dricker till de spricker, vilket gör att de inte kommer leva vidare.

Några andra fördelar med ultrarent vatten är:

  • Fasaden blir ren och ser ut som ny
  • Ingen beläggning innebär mindre fukt i fasaden
  • Fasadtvätt ger fastigheten en ökad livslängd
  • 100 % miljövänlig metod
Formulär av intresse fasadtvätt