Hemstädning

Hjälp med städning?

- vi löser det -

Sölvesborg - Olofström - Mörrum - Karlshamn  - Bräkne-hoby
Bromölla - Näsum - Fjälkinge - Kristianstad - ÅhusVeckostädning - Flyttstädning - Fönsterputsning - Kontorsstädning
Kom hem till ett nystädat hem

Hemstädning är en uppskattad abonnemangstjänst i vårt sortiment och utförs av samma personal vid varje tillfälle så ni känner er trygga.

Givetvis får ni RUT-avdrag vid hushållsnäratjänster och har därför 50 % avdrag direkt på fakturan.

 

Att tänka på!
Plocka alltid undan kläder, leksaker, disk med mera så att vi kan städa effektivt. Se även till att dammsugare är i bra skick om ni vill att vi använder er egen.

Överlåt städandet till oss.

Det är ett rent nöje!

Vi hjälper dig med regelbunden städning och vi anpassar oss givetvis efter dina önskemål.  Som standard dammar vi av de fria ytorna, dammsuger samt våttorka samtliga golv. De flesta önskar ett extra fokus på kök och badrum, vilket självfallet också ingår.


Vi ses hemma hos dig, så här går det till:

Vi börjar alltid med ett hembesök. Då kommer vi hem till dig för att prata om vad, och hur mycket, städning du behöver hjälp med. Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Efter hembesöket har vi dokumenterat en städbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång.

Ta den tiden det tar att städa och gör något roligare!


RUT-avdrag

Du som privatperson kan nyttja hushållsnära tjänster genom en skattereduktion på upp till 75.000 kronor per år om 50% av arbetskostnaden.